KAMPEN

MOVIE MAGIC FILMKAMPEN

 

Tijdens de filmkampen worden aankomende verhalenvertellers en digitale tovenaars meerdere dagen ondergedompeld in de magische wereld van film, stunts en special effects.


Kinderen die later graag iets willen doen met film of video en kinderen die fan zijn van superhelden, Harry Potter, Jurassic World en Star Wars gaan hier volledig uit hun dak.

 

- SPECIAL EFFECTS MOVIE MANIA MET ACTIVAK

Je leert zowel klassieke practical effects als moderne visual effects toepassen en hoe je ze kunt combineren met green screen effecten voor het maken van geavanceerde composities.

 

En dit allemaal met een iPad!. Zo kun je na het kamp makkelijk zelf aan de slag met wat je geleerd hebt, zonder nood aan dure camera's, zware computers, of ingewikkelde software.

(Deelnemers dienen GEEN eigen iPad mee te nemen naar het kamp.)

 

Inhoud: storyboarding, character design, chroma key, miniaturen, special effects make-up, schijngevecht, zwaardvechten, props knutselen, filmen, bewerken en monteren op iPad.

 

Je gaat van maandag t/m vrijdag zes uur per dag aan de slag met filmpjes maken en in de vrije uurtjes ga je spelen met de toffe animators van Activak.

In 2019 geef ik 2 kampen voor Activak: 

van 7 t/m 12 juli en van 25 t/m 30 augustus.

- Zomerkamp

- 6 dagen.

- Met overnachtingen.

- Max 20 deelnemers.

- 10-14 jaar.

 

- HALLOWEEN FILMKAMP


Altijd al willen meewerken aan een zombiefilm?

Dit is je kans!

In de herfstvakantie kun je meedoen aan een meerdaagse filmkamp waarin je kan leren hoe je zombies kunt maken met make-up, poppen en computeranimaties.


Het eindresultaat is een heuse zombiefilmpje dat op YouTube zal verschijnen. Niet geschikt voor bange kinderen.


- Meerdaagse

- Zonder overnachtingen.

- Max 16 deelnemers.

- 10-14 jaar.